HAPPY TEARS!

Haha, jag började nästan skriva på engelska här med..

Jag är superdupermegalycklig just nu!

Det är såhär:
Pappa hade en tjej för... typ, lite mer än 3 år sedan som hette Bella. Hon hade en kompis som heter Karen (som är engelsktalande) som vi lärde känna väldigt bra, och även när det tog slut mellan pappa och Bella så fortsatte vi att umgås med Karen. Hon har även en supersöt liten son, Brennan. Han är redan FYRA! Han var ju bara en liten bebis när vi träffades...

I alla fall, när pappa träffade Heléne (hans nuvarande fru, det lät inte bra!) så träffades vi mer och mer sällan och till slut träffades vi inte mer.
Jättesnýnd tycker jag, för jag älskar Karen och Brennan, dom är helt underbara! Jag började tänka på dem förra veckan, och pappa sa: "Se om du hittar henne på facebook eller något då, hon skulle säkert bli jätteglad..."Och i morse fick jag ett ryck och började söka på alla olika Karen (nämner inte hennes efternamn här, vet inte om hon vill det...) på facebook och eniro m.m. Tillslut hittar jag henne på eniro men inte f-b. Så jag sätter mig och skriver ett brev till henne, och tänkte skicka det till henne.

Men nu ikväll så satt jag på google och googlade på Karens namn på bilder, och vips så kom det upp en bild på henne! Som ledde mig till hennes facebook-profil!
Jag blev ju superlycklig och skrev ett meddelande till henne och lade till henne som vän. Efter bara en kort stund så svarade hon och jag blev obeskrivligt glad!

Jag började gråta, helt för mig själv. Efter ett braaa tags gråtande så gick jag ut till mamma och skulle berätta vad som hade hänt, och då grät jag ännu mer. Haha, snacka om att vara glad!

Så nu håller jag på att svara på hennes meddelande på facebook med, förhoppningsvis så ska vi träffas nästa helg eller under prao-veckorna. Hoppas, hoppas, hoppas!

Så, ville bara dela med mig av det,
stoooor puss på er som orkade läsa allt!

Nu ska jag återgå till att kolla alla kort hon har lagt upp och äta er godis.
♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥  


30 april 2010 - VALBORG, KORTEGE!

Hej på er,
hinner bara med ett kort inlägg för snart drar jag till bussen och vidare till Borås,
där är det kortege och massa roligt folk!
Ska bli hur kul som helst, om jag orkar så får ni ett till inlägg när jag kommit hem,
men utan kort för jag tar inte med mig kameran...

Så här ser jag ut nu,
det får duga:
 



PUSSSSSSSSSSS


29 april 2010 - HONEY FRESH!

Min hals gör så grymt ont! Så just nu sitter jag och knarkar i mig massa vick's, Honey Fresh. Supergoda, men ganska lama efter en sisådär, 7-8st...



Smart som jag var så tog jag en liten ölkorv och åt, efter tio sekunder höll min halls på att bränna upp.
Det är bra att man tänker igenom det man gör...

Jag har gjort klart nästan hela matteläxan, det är två saker som jag inte fattar som Mikaela får hjälpa mig med imorgon. Och jag har precis satt mig och ska försöka skriva på den satans uppsatsen om franska revolutionen. Som tur var så fick vi helgen på oss med, så jippie, min helg är räddad! Eller inte alls..

Nu ska jag försöka att fortsätta plugga, bara hoppas det går!
Min lilla söta Skrållan ligger precis jämte mig och snarkar, haha, gulle.

PUSS


NYA SKOR!

Efter skolan idag så gick jag med Alicia (och Sofia halvvägs) upp till centrum, därifrån åkte jag bussen med Stina och hoppade av inne i Borås.
Gick upp till polishuset och väntade på mamma, som kom efter en kvart eller något. Själv fick man sitta där i 50 minuter för att få ta ett j*vla kort till passet. Helt sjukt!

Efter polisen så åkte vi till Knalleland och tog en hamburgare, sen gick vi till skopunkten och kollade på massa skor. Men jag tyckte inte att det fanns såvärst mycket roligt där, men två fina skor fick jag med mig hem!

Nämligen dessa:

Coola mönstrade tygskor för 199,-


Underbara svarta lagom-höga skor för 299,-
ett sotrt + är att de är väldigt bekväma
!


Så jag känner mig nöjd, jag kom hem ganska sent. Så jag åt bara lite och sen dess har jag suttit och pluggat. Men det känns som att, ju mer man skriver, desto mer är det kvar!? Sjuuuukt.

Nu ska jag kolla på mina fina vänners bloggar och lite annat.
Vi hörs imorgon.

PUSS
och dröm sött


28 april 2010 - Morrn'Morrn'!

Skulle bara säga till er att jag kommer nog inte kunna uppdatera så bra idag, för jag går i skolan till tjugo i fyra, sedan ska jag ta en buss till Borås och fixa pass hos polisen, och kanske kolla på skor.
SEN är jag hemma, men då mååååste jag plugga, så ni får nog nöja er med detta idag!



PUSS


27 april 2010 - PLUGGA!

Det var ingen rolig kväll i kväll.
Inte alls.

Det blir inget långt inlägg nu, har inte haft tid eller ork att blogga innan,
och har det inte nu heller egentligen men lite får det bli!

Jag har pluggat som ett as idag, känns det som i alla fall! Kom hem från en halvtimmas promenad med hunden för en liten stund sedan, skönt att komma bort från allt och rensa tankarna lite snabbt. Nu måste jag plugga ännu mer om den j*vla franska revolutionen. Fattar inte ens varför vi måste veta om allt detta..
onödigt!

Hoppas ni har en bättre kväll än mig,
för det är inte svårt att ha!

PUSS


GE MIG 2660:50 KRONOR TACK!
















25 april 2010 - JAG SAKNAR TOVA!

Jag saknar min fina Tova Plogell!
Hon har varit fast nere i Afrika i evigheters evigheter nu! Men nu kommer hon äntligen hem!!!


Bilder som jag tog på Tova förra sommaren :)

Tova, såfort du har kommit hem så messar du mig! Vi måste träffas, jag längtar ihjäl mig efter dig snart. Någon dag i helgen, är du MIN! ♥

puss på dig, jag äääälskar dig!


24 april 2010


jag vet inte varför det blir såhär jämt.
jag är rädd för mig själv.



i can't set my hopes to high, cuz every hello ends with a goodbye.
so now you see why I'm scared, i cant open up my heart without a care


23 april 2010 - FELICIA!

Nu ligger jag och Felicia i min säng och kollar på "The Dukes of Hazzard", älskar den filmen!
Jag har våfflat halva hennes hår med, blev ganska coolt fakiskt. Nu ska vi äta massa godis och ha det mysigt.

Imorgon ska vi iväg med kören och spela in en låt i studion. Det ska bli jättekul!
Imorgon ska ni få se massa bilder från idag och imorgon, om det blir några bra.


Bevis på att vi har känt varandra i nästan all evighet! :)

Hoppas ni har en lika mysig fredagskväll som jag,
PUSS


NU DRAR JAG...

... in till stan med fina Felicia!
Vi hörs kanske senre ikväll :)

PUSS


PLUGGAR, PLUGGAR...

... och pluggar!
Eller ja, försöker i alla fall!
Egentligen är jag typ TVUNGEN att plugga på den j*vla franska revolutionen, men jag har verkligen ingen ork till det nu, så just nu lyssnar jag på spotify och försöker avsluta min berättelse och bokrecension... Det går väl sådär.. Och båda ska vara inlämnade IMORGO. Nu brinner det i knutarna, kan man säga.

Efter skolan (som jag pinade mig igenom med extrem huvudvärk, frossa och illamående) så åkte jag och mamma till stan snabbt och lämnade in henne förlovningsring som hon och pappa hade, så ska den slås ut, och sen får jag den på min konfimation. Sen skulle vi bara gå och ta något att äta, men det slutade med att mamma var 500 kr fattigare, och jag en kavaj rikare! Hittade den PERFEKTA korta, vita kavajen att ha utanpå min klänning på konfan. Me love. ♥

Har ingen bra bild på den nu, men ni kommer få sen den senare.



Nu ska jag ta ett glas yoghurt och förtsätta plugga!
Imorgon blir det inte mycket bloggande, för efter skolan åker jag och söta Felicia in till stan och shoppar! Fast jag har inge pengar, men det blir kul ändå. Sen sover hon hos mig, och vi ska mysa och kolla på film, äta massa godis, äta tacos och snacka massa massa massa skitsnack! Eller nej, inte skitsnack, men vi ska snacka! Mycket.

Nu måste jag plugga,
PUSS


22 april 2010 - MÅR INTE BÄST...

jag har jätteont i magen verkligen,
har jag "tur" så är det bara m-värk.
Tar en tablett och ser, annars är det stanna hemma som gäller.
Kan ju knappt röra mig...


21 april 2010

Hej bloggen och mina söta läsare!

Jag hinner bara med ett kort inlägg, för datan dör snart!

Efter skolan så åkte jag, Mia, Mikaela, Sofia och Jenny (och alla andra i konfan) till Borås och en kille som jobbade på en begravningsbyrå pratade om hur hans jobb var och sen fick vi se den stora ugnen där de krimerar folk, det var hemskt! Och i korridorerna där vi gick så stog det kistor med döda människor i, fast dom var ju stängda. Men när man fick chansen att gå in i ett kylrum där det fanns kistor med döda människor i så blev det för mycket för både mig och Jenny, så vi gick därifrån. Det var jättejobbigt, för det var på samma ställe där min gamlamormor begravdes, så det var lite känsligt. ♥

 

Just nu sitter jag i soffan och kollar runt lite på tv:n, verkar inte som att det är något kul på tv ikväll... Då kanske  jag får tummer ur och pluggar?!

Jag sitter här och dicker en kopp te, och försökte få ett kort där jag ser i alla fall mänskig ut, men det blev lite sisådär... Ni får överleva med detta!
Nu ska jag zappa vidare, eller nej! Nu ska jag prata med min söta Felicia i telefon så ska vi bestämma lite mer om fredagen, can't wait! :)

Hoppas ni har en bra onsdagskväll,
PUSS


20 april 2010 - JOHAN 5 ÅR! ♥

IDAG FYLLER MIN LILLA GODING HELA 5 ÅR! ♥



många, många, mååånga grattiskramar till honom! Efter skolan så åkte jag och mamma dit och fikade, supergod tårta! Efter lite tv-spel och pyssel med nya pysselbäcker så åkte vi och hämtade ut mitt paket från Ellos so hade kommit! :)

Jag hade beställt en jeansjacka och en maxiklänning! Jeansjackan var jättefin (har ingen bild på den) men lite tajs i armarna, men det vänjer man sig nog vid! Klänningen är jag kär i! Man ser lite gravid ut i den, men det fixar sig nog! Såhär se den ut:

Det var jättesvårt att få någon bra bild på den, men ni ser ju färgen i alla fall...
Just nu står jag och steker de sista pannkakorna till frukost imorgon, och snart ska jag hoppa in i duschen!
Sen måste jag plugga, ska bara se till att göra det med och inte fastna framför tv:n eller datorn!

Skärpning Frida!!!

Nu bränns pannkakorna, vi hörs!

PUSS


19 april 2010 - SOOOOOL!

äntligen är solen tillbaka!

Förlåt för dålig uppdatering i helgen, men jag har haft massa annt för mig. Igår var jag först i kyrkan, sedan på 5-årskalas för min Johan (han fyller imorgon!) och när jag kom hem så gjorde vi massa annat, bla: så vaxade jag benen! AJ FYFAN HELVETE! var bara några av de många svordommar som kom i går.. AAAAJ! Det gjorde såååååå grymt ont!
Men jag ska fortsätta nu så blir det bättre efter några gången... Förhoppningsvis..

Sen gjorde jag popcron så kollade jag och pappa på "Mamma Mia", älskar verkligen den filmen! Man blir så lycklig :D

Men nu ska jag gå och ta på mig ytterkläder, för min buss kommer om ca en kvart. Hoppas ni får en bra måndag, jag ska försöka ha en!

ps. DET ÄR INTE SÄKERT ATT JAG KOMMER TILL SPANINEN (eller England!!!) P.G.A  DEN J*VLA VULKANEN!!! skiver mer när jag är hemma...


DEMI LOVATO - CATCH ME

Jag satt och lyssnade på Demi Lovato på spitify, älskar verkligen hennes musik! Och listan gick och rätt som det är så kommer denna låten, och jag har aldirg lyssnat på den på riktigt, men lyssna noga!
Du kommer älska den!

LYSSNA PÅ 1:16!
jag stelnade till när hon sjöng det, haha!

Men hon sjunger ju om mig, på sätt o vis ;)


17 arpil 2010 - KÖR!

Hej på er,
jag hinner bara med ett snabbt litet inlägg nu!

Just nu står jag och borstar tänderna och skaa snart sminka mig och fixa håret, om en kvart går m in buss!
Så jag har bråttom,
hörs senare!


PUSS


NYDUSCHAD,

och Karolina är på väg!

Detta kommer bli en bra kväll, det vet jag redan nu eftersom de två jag älskar grymt mycket är här med mig :)
då blir allt bra, för vi är bäst tillsammans! ♥

Jag har precis tagit en superhärlig dusch, och det är så underbart att ha musik på badrummet när man duschar. Haha, det kanske tar lite längre tid, för man vilja ju höra klart låtarna och så, men det är det värt ;)

Nu ska jag se vad jag ska ha på mig, sen får Karro hjälpa mig att fixa mig.

Här får ni den FINASTE bilden av alla som jag inte la upp igår,
(och nu kommer Karolina döda mig, haha)

HAHAHAHAHAHAHHA!
Ni fattar inte hur kul vi hade
igår,
så grymt!

Nu ska jag få på mig några kläder, för Karolina är här när som helst,
hoppas ni får en grym  kväll,
för det vet jag att jag kommer ha! :D
____________________________________________________________________________


PUSS


KAROLINA ♥ FRIDA

Jag har haft en superhärlig dag idag, skolan gick bra och efteråt gick jag med Karolina upp till cetrum. Hon gick till sin sjukgymnast och jag gick hem och hämtade plånboken, sen möttes vi igen och gick o handlade!
Vi köpte tårt-grejer för imorgon ska jag, Karolina och Linda ha tjejkväll och fira Linda!

Nu orkar jag inte skriva så mycket, för jag somnar snart i datorn!
Men Karolina åkte hem för lite mer än en timma sedan och jag har damsugit mitt rum, känner mig hyffsat duktig!

Här får ni lite bilder som jag och Karolina tog på våran plugg-paus:
ENJOY!











Haha, hoppas ni fick er ett gott skratt i alla fall!

En STOR PUSS till söta Karolina, och tack för dagen!
Du är bäst, i love you.


Nu ska jag sova,
GODNATT & DRÖM SÖTT


GREYS ANATOMY SNART!

Nu ska jag snart stänga ner datorn ochgå och kolla på Greys, loooove that show!

Det var superhärligt att sitta ute hela eftermiddagen och plugga, busa och mysa med hunden, messa med vännerna och bara njuta! Jag och mamma fick även ett litet ryck så vi klipptee min lugg! Haha, den blev inte så rak, men det funkar tills den har vuxit ut igen...


Ingen bra bild direkt, men:
jag imorse påväg till skolan!
SOLEN SKEN IDAG IGEN!
heeeeelt underbart :D

Marre! Denna klänningen var det jag beställde från ellos idag,
denna klänningen plus en kort ljus jeansjacka! och imorgon
ska jag hämta ut de två tröjorna som kom idag! :)

Var det samma som du beställt? :)

________________________________________________________________



PUSS


14 april 2010 - SUNSHINE! :D

JAG ÄR GLAAAAD NU! :D

Skolan gick bra, fick VG på engelskaprovet och hade sjukt kul med mina flic kor!
(jag delade upp det för att kunna få in bådas bloggar, haha!)

NU:
UT I SOLEN OCH PLUGGA! :D
det är nog enda gången jag vill plugga,
tänk vad vädret kan styra... ;)


MATTIAS ANDRÉASSON - TROR PÅ DIG ♥

Lyssna och njut, bland det finaste jag någonsin hört.

så vackert.
jag sitter nästan och gråter faktiskt.

helt underbart.


LAUGH OF THE DAY - NO SINGLE LADY



Haha, hur gulligt är inte detta?


DREAMY DRESSES...


På bilden har jag satt ihop mina favoriter, och den dyraste av dom kostar bara trehundrafyrtionio kronor!
Det kallar jag FYND!

Nu ska jag bara ta och bestämma mig vilken jag gillar mest, så kanske jag beställer någon i slutet av veckan...


Först och främst; STOR TACK TILL Jenny SOM TIPSADE MIG OM www.asos.se !

Jag klickade på första hemsidan (förutom nelly) som fanns, och fastnade för deras enkla, men megavackra klänningar!


VILKEN GILLAR DU MEST?

hjälp mig bestämma,
rösta gärna genom att komentera nummer:

Den...
1. Blå-vit-mönstrade.
2. Enkla helblåa.
3. Rosa, lila och orangemönstrade.
4. Svartvitmönstrade.
5. Lila, blå, röd, gul... Den med massa färger!


13 april 2010 - GRATTIS BÄSTA VÄN! ♥

Idag är det ingen vanlig dag,
för idag är det Lindas födelsedag! ♥

Så allihopa, sjung med mig:

JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR!
JAVISST SKA HON LEVA, JAVISST SKA HON LEVA, JAVISST SKA HON LEVA UTI HUNDRADEE ÅÅÅR!

OCH NÄR HON HAR LEVAT, O NÄR HON HAR LEVAT, O NÄR HON HAR LEVAT UTI HUNDRADE ÅR!
JADÅ SKA HON SKJUTAS, JADÅ SKA HON SKJUTAS, JADÅ SKA HON SKJUTAS PÅ EN SKOTTKÄRRA FRAAAM!

OCH NÄR HON HAR SKJUTITS, O NÄR HON HAR SKJUTITS, O NÄR HON HAR SKJUTITS PÅ EN SKOTTKÄRRA FRAM!
JADÅ SKA HON HÄNGAS, JADÅ SKA HON HÄNGAS, JADÅ SKA HON HÄNGAS PÅ EN HÄST BAKOFRAAAM!

OCH NÄR HON HAR HÄNGITS, O NÄR HON HAR HÄNGITS, O NÄR HON HAR HÄNGITS PÅ EN HÄST BAKOFRAM!
JADÅ SKA HON DRÄNKAS, JADÅ SKA HON DRÄNKAS, JADÅ SKA HON DRÄNKAS I EN FLASKA
CHAMPANJ! JORDGUBBSSAFT!



GRATTIS GRATTIS GRATTIS
till världens bästa vän
! ♥

Det är inte ens någon idé att jag försöker förklara hur mycket du betyder för mig, för det skulle aldrig gå + att det skulle inte finnas någon som skulle orka läsa det... Haha! Men jag hoppas du vet hur mycker jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig!

Ingen Linda, ingen Frida.


Alla minnen jag har med dig är obeslagbara!
Men vi ska skapa många många mer, tro mig.


Du vet att jag alltid finns för dig,
vart du än befiner dig och vad klockan än är,
finns jag för dig.
Bara att ringa mig eller komma hit,
vad det än är så lovar jag att hjälpa dig.
jag älskar dig,
bästa vän.


♥     ♥       ♥       ♥       ♥       ♥       ♥       ♥       ♥     ♥

och gumman, jag VET att du hatar mig för bilderna! men du får ge igen på min födelsedag istället!
_______________________

PUSS!


12 april 2010 - MAXIKLÄNNING NÅGON!?

Idag mår jag mycket bättre, men fortfarande inte helt hundra...

Jag får hoppas det går över senare, för imorgon fyller bästaste vän år, och då är det ju klart att jag vill vara i skolan och gratta henne! Annars får jag göra det på fredag när hon kanske sover hos mig, myys!

__________________________________________________

En fråga till mina söta läsare:
Är det någon som vet någon bra hemsida eller affär med fina maxiklänningar?

__________________________________________________


jag har kollat på ellos, h&m och nelly.com, den enda som jag har fastat för är denna:

www.nelly.com
259 kr

 

Jag tycker den verkar som en härlig sommarklänning, och om jag inte hittar någon annan på någon vecka så tror jag faktiskt att jag beställer denna! Men jag har beställt kläder från www.ellos.com för över 400 kr med, så jag får se vad plånboken tycker, haha.

 

Men som sagt, om du vet någon bra hemsida eller affär som säljer fina maxiklänningar till bra pris, så komentera gärna!

 

Ha en bra dag,

nu ska jag packa för jag ska snart till mami.

 

PUSS


11 april 2010 - MAGSJUKA

som ni ser på rubriken så mår jag inte såvärst bra..

Jag mådde ganska illa innan jag skulle somna, men jag trodde bara att jag hade ätit för mycket konstigt... Sen vaknar jag 05:27 och mår superilla, så jag sprang till toaletten och där "rann det ut där bak" för att använda lite finare ord. Gick upp till pappa och frågade om vi hade något som hjälpte mot illamående, men det hade vi inte. Så jag skyndade mig ner till toaletten igen och kräktes. Helt underbart! Jag var kvar på toaletten i 45 minuter, mådde illa såfort jag rörde mig.

Gick och la mig igen och kollade på en film, men somnade efter lite mer än halva, när jag vaknade igen så var det dax. Och så höll det på hur länge som helst, jag har kollat på "Bombay Dreams" och "Mamma Mia". Sen har jag sovit (med utryckningar till toaletten en gång i timman) fram till nu. Nu har jag sovit några timmar och känner mig helt slut.

 

Försöker få i mig lite blåbärsproviva, har druckit ett halvt glas på en halvtimma. Får hoppas magen orkar ta emot lite rostat bröd senare, för min kropp är helt slut.

 

Det var min söndag,

stannar hemma imorgon med.

Hoppas jag orkar plugga då med,

har två prov jag ska göra på tisdag... Jippie!

 

 

Ha en skön söndag, vädret är ju underbart!

PUSS

♥ 


ANTINGEN ELLER...

simma - löpa
ful & lycklig - snygg & olycklig
plugga - jobba
bada - duscha
jordgubbar - banan
lakrits - vanilj
gina tricot - h&m
sola - bada
pool - havet
skidsemester - solsemester
singel - förhållande
planering - spontanitet
glass - godis
stökigt - organiserat
passion - trygghet
bio
- teater
svensk sommar - charter
julafton - midsommarafton
inga barn - 12 barn (något där emellan helst!)
skånska - göteborgska
silikonbröst - fettsugning
landet - storstan

känd för skönhet - känd för intelligens
make up store - maybelline
desperate housewifes - sex & the city
dubbelhaka
- hängrumpa
romantiskt - dirty
kaffe - te
porrfilm - naturprogram
marabou - lindt
banta - träna
the body shop
- dove
farlig kille - snäll kille
spara - slösa
shoppa på nätet
- shoppa i butik
lyx - budget
fota
- bli fotad
ramlösa - loka
förfest - efterfest
kenza - blondinbella
tidning - bok
små bröst - stora bröst
kurvig - slank
ge - få
aldrig mer få blogga - aldrig mer få sjunga
singstar - sällskapsspel
string - hotpants
förrätt - efterrätt
bröllop - barn
pizza
- kebabtallrik
kyckling - fisk
blind - döv
kramas - pussas
rakhyve
l - vax
liten rumpa - små bröst
mjölk - vatten
raka av allt hår på  huvudet
- sluta raka resten av kroppen
älskad - framgångsrik
skräckfilm - romantisk komedi
burger king
- max
pommes - potatisgratäng
popcorn - grönsaksdipp
öppet sinne - monogam (??????)
sliskiga drinkar - öl
grabbkväll - tjejkväll
kärlek utan sex - sex utan kärlek
frukt - grönsaker
hund - katt
brunutansol - solarium
zara - topshop
kjol - shorts
mössa - keps
vitt vin - rött vin
snacka skit - snacka politik
familj - vänner



Bara för att jag hade lite tråkigt, haha ;)
Nu ska jag gå ut och göra egna popcorn och lyssna på "Man, I feel like a woman" på högsta volym,
DET ÄR GIRLPOWER! ;D

helt plötsligt blev jag på superbra humör, tänkt vad musik kan göra! :D


BRIGHTON!

Jag sitter och kollar igenom massa massa information och annat kul på ef's hemsida, för jag ska ju åka på språkresa till Brighton i England 23 juni - 14 juli. Det ska verkligen bli superkul!
Jag skulle egentligen åkt tillsammans med bästa vän, men det blev massa strul och konstigt och det slutade tyvärr med att hon inte kunde åka med.
Men jag ska nog kunna ha kul själv med, få vi hoppas!

 

Fattar ni hur mycket jag längtar eller!?
Om jag hade chansen skulle jag åkt nu, no doubt!

Men jag får nöja mig med att vänta 76 dagar och vara där i 3 veckor... Det är inte heller helt fel faktiskt!
Nu ska jag fortsätta drömma mig bort till gatorna i London, woooonderfull!


10 april 2010

Seg morgon idag!
Om man ens kan kalla det morgon...
Jag vaknade lite innan tolv, men låg kvar i sängen till ett! Nu har jag precis duschat och ska städa på mitt rum, det ser ut som .. jag vet inte vad! Det ligger kläder på hela golvet, fast det mesta är smutstvätt som jag inte har orkat gå till källaren med... Skärpning Frida!

Idag blir en lugn dag, städning på rummet (!!!), kanske plugga lite, och ikväll blir det bio med Heléne o Alex. Vi ska se "Alice i Underlandet". Jag har lite ångest, efter som Jhonny Depp liknar en clown i filmen (och nu drog jag upp fötterna från golvet, och tittade bakom mig, för det kändes som att någon stod där...! tvångstankar...) och ni vet ju min clown-fobi. Jag måste börja få bort den, för jag vill kunna gå på cirkus o sånt... Får hoppas detta hjälper en bit!

Jag låg i sängen och kollade igenom massa gamla bilder innan, här kommer några:




:)




Okej, ni får se det någon annan gång, min dator ville inte att ni skulle se dom just nu! Haha, men en annan gång. Promise!

Ha en bra dag,
PUSS


9 april 2010 - ALINGSÅS!

nu åker jag till Alingsås,
vi hörs när jag kommit hem ikväll!

PUSS


PEACE OUT!

Nu släcker jag ner och försöker sova,
imorgon ska jag upp lite innan sju...
Min buss går från Borås klockan 09:02!

Jag ska hälsa på Tina, Pierre och Amanda! :D
Jag längtar verkligen, för det var nästan ett år sedan jag träffade dom sist..
Och jag saknar dom! Speciellt min Amanda.. Och hon är redan tio år!
Uuuusch, hon ska inte vara mer än... typ 6år! :( ♥

 

Jaja, nu ska jag inte sitta o lipa över det, det ska bli riktigt kul att få träffa dom igen! :) Till lilla Kevin har jag köpt en t-shirt och Amanda och Pierre får massa godis! Jag hade tänkt att köpa något fint armand till Mandis, men hittade absolut ingenting! Så det fick bli godis, hoppas hon inte blir för besviken ;)


en liten bild på min söta Mandis, förra året när jag var hos dem!

Nu måste jag sova,

PEACE OUT SWEETIEPIE!


8 april 2010

Hej på er!

Nu sitter jag i soffan framför tv:n och har precis kollat på "Sjunde Himlen" och "Ellen DeGeneres".
Underbara program! :D

Nu ska jag ta tag i mig själv och gå och ta en lång skön dusch, känner att det behövs!

Klockan tre åker jag till läkaren, hoppas det går bra!
I eftermiddag skulle Felicia ha kommti och jag skulle hjälpa henne fixa till hennes naglar, men hon hade fotbollsträning, så det får bli en annan dag! :)

OCH DU!
glöm inte att rösta på mig i Emelies "veckans blogg-tävling"!
tusen tack,


Nu ska jag gå,
skriver mer i eftermiddag,
PUSS


RESTEN AV VECKAN:





inte så fin bild, men slängde ihop den på några minuter precis!

Nu är jag supertrött efter en heldag i Göteborg med Karin! Vi hade jättekul och gick i många roliga affärer. Jag köpte bara två saker, en jöttesöt ring (ni får se den senare) och en t-shirt till lilla Kevin som jag ska till på fredag :)

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, för nu ska jag försöka sova...
Imorogn ska jag till läkaren, hoppas på bra svar!

natti natti,
dröm sött


7 april 2010

Godmorgon,
detta blir inget riktigt inlägg!
Ville bara säga att nu åker jag och möter upp min fina Karin, sen drar vi till Göteborg! :)

Är är hela dagen, hörs ikväll!


plattat hår idag ;)

PUSS


MOT BADHUSET!

Nu drar vi, leka och plaska i vattnet!

Håll tummarna för att jag inte drunknar, så mätt som jag är...
Nu vill Johan inte vänta mer, men badhuset öppnar inte försen om 45 min så det är bara att hålla ut. Jag vet inte varför jag skriver detta egentligen... Onödig information. Menmen, nu vet ni!

Och en sak till;
Jag skickade precis in en jobbansökan till City, hoppas på sommar/helgjobb! ;)

PUSS


6 april 2010

God förmiddag!

Idag har jag varit vaken sedan klockan sju!
Jag har hunnit göra amerikanska pannkakor, gett båda min bröder fukost på sängen, och tränat!
Jag känner mig superduktigt idag :D

Nu ska jag och Johan packa våra väskor, för snart är det lunch och sen i eftermiddag ska vi åka till badhuset!
Johan är snart 5 år (om 14 dagar!) och älskar att bada, men han har aldrig varit i ett badhus!
Så nu tyckte jag att det var dax ;)

Johan hälsar: 8i,vvvbgffdcvbbnjkl

Här får ni en söt bild på den jag älskar mest,

nu ska vi packa!

PUSS


RÖSTA PÅ MIG!

Jag är en av finalisterna hos Emelie!
jättegärna in och rösta på mig,
tack sötnosar!



Nu ska jag och Johan gå och lägga oss,
vi har kollat på Ice Age & Robotar nu!

Imorgon ska vi till badhuset,
PUSS


4 april 2010 - JAG ÄR TRÖTT!

Förlåt för dålig uppdatering idag,
men jag har knappt varit hemme och jag är supertrött!

Nu blir det ett jättekort inlägg,
nu sitter jag i soffan och kollar på tv och planerar veckan...

Nu ska jag leta upp något bra och kolla på,
sen kommer jag nog däcka på två röda!

PUSS


HEMMA HOS LINDA!

Nu sitter jag och Linda nere i hennes källare och kollar på film! :)

Jag kom till Linda vid sex-tiden, vi gick hem till henne och lämnade mina saker. Sen gick vi ut och träffade karolina & Dennis. Trevligt värre! :D

Efter en lång promenad och massa prat, och sms men en viss person så känns det bättre. Nu kollar vi på "En shoppoholics bekännelser", sen ska vi kolla på "New Moon", jag har inte sett den än!
Och jag vågar inte se den själv... (;


Min snygga fru! :D

Nu ska jag vara mer social och kolla på filmen, detta kommer bli en grym kväll

PUSS

3 april 2010 - GLAD PÅSK!

Hej på er!

Idag var en seg morgon, men kom upp och duschade till slut ;)
Nu sitter jag i min säng som vanligt och blggar, ska fixa iordning på mitt rum lite snart och sen ska jag fixa iordning mig själv med! :)

Idag ska vi till mormor & morfar och fira påsk! Efter det så ska jag hem till min fru, Linda! :) (vi är facebook-gifta!) ♥

Jag ska sova hos henne ikväll och imorgon ska vi på gudstjänst tillsammans och sen in till stan, för hon ska leta efter konfaklänning. och då ska jag hjälpa henne! :)


Här är min vackra fru, Linda Chemander ♥
i love you.


Vi ska ha en asgrym kväll, med massa massa prat om killar och sånt, kolla filmer och bara ha det bra!

Jag längtar verkligen...

 

men nu måste jag fixa till här,

vi hörs ikväll!

 

 

PUSS

&

GLAD PÅSK!


"courage"


NY DESIGN!

Vad tycker ni om min nya design?


Vad är bättre nu?
Vad var bättre innan?

jag vill ha Din åsikt! :)

PUSS


.

i promise to get over you.
someday, somehow i will get over you.
someday, somehow before my life is throw.
i'll make it throw.
someday, somehow.


MINA INKÖP:

Nu är jag hemma igen, efter en dag med en hel del shopping!
Här kommer en liten titt på vad jag har köpt:


Lite gulliga nagellack, älskar den gröna!
Grön: H&M 29:50kr
Lila: Kicks 25kr


En ascool väska, den är av skin inuti med svarta paljetter utanpå.
Bianco: 50kr (erbjudande, innan kostade den
350!)


Grönrutig jätteskön skjorta, superfin till ett par ljusa jeans till sommaren!
KappAhl: 299kr


ME LOOOOOVE!
Vita lågklackade skor, jag ska ha dom på konfirmationen!
(sen kommer jag bo i dom i sommar, superbekväma!)
Bianco: 650kr


(Ni får ursäka att jag inte har en supermodellkropp!)
Vit söt klänning, också till konfirmationen, men även i sommar!
Zara:
399kr
_______________________________________

Måste bara påpeka en sak:
ALLT ÄR MYCKET FINARE I VERKLIGHETEN!

Men jag känner mig nöjd med dagens inköp, det enda jag behöver till konfan nu är en snygg kort vit kavaj eller jeansjacka! Måste ha något över klänningen... Och så behöver jag några fina strumpbyxor, antingen lite tanade eller ljuuuuuusvita. Får se! :)

Nu sitter jag (som vanligt) med datan i knät i sängen, Mia, David och Emil har redan kommit. Så nu tänkte jag gå ut och vara lite mer social... Och DU; om du har en bra spotify-lista med blandad musik, GIVE ME! :D

Hoppas ni har en supermysig påsk med nära & kära!
Det har jag ;)

PUSS




ps. jag vet att jag skriver super supermycket, haha, jag ska försöka sluta med det! men vad kan man säga annars? jätte låter så tråkigt... ge mig tips! ds.


2 april 2010 - KUNGSMÄSSAN

Idag är det långfredagen och vi ska snart åka till Kungsmässan! :)

Johan väckte mig kl 06:34 imorse... Då sa jag till honom att gå o väcka mamma, haha!
Så snäll är jag! :)

Ikväll kommer Mia, David o lilla Emil! MYS! Dom ska faktiskt sova över, det ska bli superkul.
Imorgon ska vi äta påskmat hos mormor, detta blir en mysig jul, påsk menar jag! Hahah, jag har inte kommit ur vinterfasen än... ;)


Här är söta Emil i början av året! ♥
sötnos!

Nu ska jag sminka mig och fixa håret, för just nu ser jag ut som ett troll! ;)

 

Jag skriver mer ikväll, och då lovar jag att ni ska få se vad jag har köpt!

 

PUSS


HEY GUYS,

Nu sitter jag i sängen och bloggar,
min lille goding ligger och sover jämte mig!

Han tyckte det var jättekul att ligga och hålla för min näsa när jag skulle låtsas-snarka, vilket gjorde att jag knappt kunde andas, och det var ju suuuperkul! haha! Tur att småbarn är lättroade ;)

Min Johan!
min supersöta Johan i somras hos mormor & morfar ♥


Imorgon ska jag, mamma, moster & Johan åka till Kungsmässan och shopppppaaa! :D
Jag har änsålänge fått 600kr i mina påskägg, alldeles för mycket egentligen!
Imorgon ska jag kolla på dom supersnygga sandaletterna som jag är kär i! :)

Men nu ska jag ta och sluta skriva, fixa lite andra saker här och försöka sova!
Johan brukar vakna runt halv sju... Jippie! Vilken härlig start på lovet...


jag & den jag älskar mest!

PUSS


PROJEKT I SKOLAN

Hej där,
nu sitter jag i skolan och har projekt.

Skulle egentligen haft idrott, men 7:orna har turnering, men det gör inget för mig! :)

Jag sitter och försöker jobba på min svenskaberättelse och plugga till no-provet. Båda går piss.

Jag ska försöööka koncentrera mig nu, skriver mer när jag är hemma ikväll!

Johan kommer och sover hos oss ikväll, supermys!
Och efter skolan ska jag hem till pappa och träffa Niklas och han pojkvän!
can't wait! ;D

 

PEACE OUT


1 april 2010




facelook for the day,


RSS 2.0