Svar på frågorna :) ♥

God kväll!

Nu ska jag snart krypa i säng... Känner att jag fryser och är trött, så jag ska lägga mig i min stora säng och kolla på film på min nya fina tv :) Det känns bra!
Jag är lite taggad inför imorgon nu med! :D
Det blir tjejkväll hos mig, jag, felicia, linda & kp :) <3
vi ska äta god mat, sjunga singstar, spela och ta massa massa massa kort! vi kommer ha den roligaste nyårsaftonen (säger man så?) . Så det känns bra tycker jag, nu har jag hunnit baka mina fina cupcakes, imorgon kommer Felicia någon gång runt 2 tiden och hjälper mig med maten, sedan ska vi göra iordning oss tillsammans! MYS!

Nu till det jag egentligen skulle skriva;

HÄR KOMMER SVAREN TILL FRÅGORNA TILL STÄLLDE I FRÅGESTUNDEN! :)
enjoy;

Vem är din förebild ?
- I livet så är min moster min förebild. Hon är en fantastisk människa som ställer upp när som helst och som altid finns där. Jag älskar henne! Sen har jag en till förebild; min halvstorasyster Malin. Hon har haft en del svåra perioder i sitt liv, men hon har klarat allt och nu är hon en glad, härlig tjej som man älskar. Även om vi inte träffas så ofta så känns det lika kul att träffa henne, och jag kan prata med henne om nästan allt. Jag älska dig Malin!

Hur många olika bästa vänner har du
?
- Ojdå... Det var en bra fråga! Jag tror det har varit runt... kanske 8-10 stycken... Jag byter ganska ofta, haha! Men just nu känner jag mig "nöjd" med min bästa vän. Inte så att jag inte har varit nöjd med mina förra bästa vänner, men efter ett tag glider min isär, det är inget man kan hjälpa. Men just nu så känns det som om jag och mina "ex-bästa"vänner börjar komma varandra närmare igen, och det känns bra!

Vad fick dig att börja blogga
?
- Jag vet inte egentligen, kommer inte riktigt ihåg. Men jag älskar att skriva. Inte att hitta på berättelser eller sånt, för det är jag riktigt dålig på! Men att få skriva rakt ur hjärtat vad jag känner, som jag gjorde på detta inlägget. Sånna texten älskar jag att skriva, för då känns det att man har fått lyft en sten från hjärtat. Jag tycker att det är lättare att skriva och få ur sig jobbiga saker, än att prata om det.

Hur gammal är du
?
- Nu är jag 14 år, men fyller 15 nästa år.

Efter nyår ska jag börja blogga seriöst, kommer du läsa min blogg då
?
- Jag kan inte lova något, men jag ska försöka! :)

Har du hållt ditt förra nyårslöfte
?
- Ja! Jag hade godisfritt år. Jag åt inget godis på hela året, så jag är stolt över mig själv :)

Normala hårfärg
?
- Nästan som den jag har nu, Men lite ljsare, man skulle kunna säga att jag har mellanbrunt hår :)

Vilka bloggar följer du
?
- Jag följer ganska många; Blondinbella, Fokis, Yazmina, Tyra, Kenza, Kissie, Robin Bengtsson, Andreas Plogell Wigren, Dessie och HotGossip. Och mina vänners bloggar såklart! ( om ni undrar om adressen till någon blogg är det bara att skriva en komentar så ska jag fixa det (: )

 

Vad tkr du om dem?

- Jag gillar alla bloggarna, annars skulle jag ju inte följt dem ;) Men alla är olika, min favoritblogg är Blondinbella. Och HotGossip, för där kan man läsa lite skvaller om de största bloggarna i Sverige-land ;)

Vill du bli yrkes bloggare, typ som kenza, foki mm
?
- Det är ju inget som jag har tänkt mig att bli, men visst skulle det vara ganska kul.

Vilket är ditt favvo djur och varför gillar du det mest
?
- Mina favoritdjur är katt & hund. Katt; för att jag har två stycken och jag tycker dom är mysiga gosa små djur. Hund; För att dom är fina, människans bästa vän! Jag har en dvärgschnauzer, och hon är min bästa vän! :) För man kan ju prata om vad som helst med henne, för hon säger inte till någon, och hon tröstar. För ser hon att jag är ledsen, då kommer hon och lägger sig näranära mig och myser. Jag älskar mina husdjur!

Favoritplagg
?
- Antingen ett par mysiga mjukisbyxor och en stor tröja eller en fin klänning och pumps!

Favoritmat
?
- Revbensspjäll, kött, kina-mat och grillat! Och såklart; spagetti och köttfärssås!

Favoritfärg
?
- Nästan alla, mest röd, gul, blå och grön!

Vem är din allra bästa vän
?
- Jag har många nära underbara vänner, som Tova, Karolina, Emelie och Mikaela, Felicia, Olivia och några fler. Men den som står mig närmast just nu är Linda. Love you! 

Snyggaste kändisen
?
- Ooooh, MATTIAS ANDRÉASSON! Om det ska vara svenskt kändis, om jag får välja utlänsk också så väljer jag.. Zac Efron, Chase Crawford och Jude Law! Men Mattias slår nog alla lite grann ändå ;)

Är du avensjuk på ngn av dina vänner, vem isf
?
- Varför skulle jag vara det? :) Visst kan man bli lite avundsjuk om en vän har lite snyggare kläder, eller har köpt en grej som du vill ha men inte kan köpa och sånt, men på något annat sätt är jag inte det!

Vem är din förebild i bloggandet
?
- Inom blogg-världen så är Blondinbella & Kenza mina förebilder. Mest Bella, och egentligen vet jag inte varför... Hon är bara en sån bra tjej som får mig att må bra. Hon skryter inte om att hon är känd och tjänar bra, hon lever ett ganska normalt liv och hon har hjälp många flickor, bl.a mig, med att stärka sitt självförtroende! Så därför tycker jag att hon är en bra förebild, till skillnad från t.ex Kissie. Hon se ut som en wannabe-fjortis-anka. Eller något sånt, tycker ni inte det? :)

Finaste bloggaren
?
- KENZA! Finns det någon vackrare människa? Och mina fina vänner med såklart! Men om jag ska välja någon manlig bloggar med så är det såklar Andreas Plogell & Robin Bengtsson :) Plus att Andreas har en underbar lillasyster, nämligen min söta Tova! :)

Vilken är din favorit film
?
- Min ABSOLUTA favorit-filmer är NottingHill och TheHolliday. Båda är romantiska filmer, det är sånt jag gillar! :) Sen gillar jag massa andra filmder med, t.ex; KidSvensk, MammaMia! och Ice Age! :D 

Vad skulle du göra om du vann 10 miljoner kronor
?
- SHOPPA! Haha, nejmen jag skulle nog ge bort en del av pengarna, ( och shoppa för en ganska stor del med ) till familjen och kanske liiiiite till någon söt vän ;) Ut och resa med såklart! Sen skulle jag nog sparat ganska mycket tills jag blir vuxen. Så att man har råd att köpa fint hus och sånt :)

Är du kär just nu
?
- Nej.

Vilka är dina favorit låtar
?
- Jag byter favorit-låtar HELA tiden, fråga bara mina vänner ;) en just nu älskar jag Melissa Horn's senaste album, John Mayer - Who Says, Glee Cast - Don't stop believe'n, Beyoncé - Halo & Erik Grönwall - Higher. Men min ABSOLUTA favoritlåt som jag aldrig tröttnar på, det är Niklas Strömstedt - Sista morgonen. En helt underbar låt! Den har jag bestämt mig för att jag ska ha på mitt bröllop och på min begravning. Haha, jag har redan planerat hela mitt liv känns det som... Vilken tur att det kan ändras ;)
_______________________________________________________________________________________

SÅ!
Det var alla frågor, hoppas ni fick vet det ni ville! Om det är något annat ni undrar så får ni hålla er ett tag till. Jag kommer självklart ha med frågestunder i framtiden :)

Nu ska jag försöka göra mig iorrdning för sängen, måste vara utvilad imorgon!

Ha det bäst och hoppas ni får en härlig sista natt av året!

PUSSSS


EMELIE & MIKAELA ♥

Hej babes! ;)

Idag har jag haft fullt upp hemma hos pappa, vi har handlat och jag har bakat muffins. Det bev amerikanska julmuffins ( christmas cupcakes ) som  min moster tipsade mig om. Dom är JÄTTEGODA! Fina är dom med, bruna med vit frosting och silverströssel, och imorgon ska jag lägga på ett gulligt litet coctailbär :)

Nu tänkte jag vara så snäll att ni ska få se några utav bilderna som jag tog på Emelie & Mikaela. Ni som känner dom, eller har sett dom innan. Ni kommer få en liten chock, haha! För Emelie har färgat sitt hår brunt! Det är jättefint, och nu slipper dom folk som blandar ihop dem ;)

Här kommer bilderna, enjoy;
Håll musen på bilden för att se bildtext.
Mikaela ♥
Mikaela ♥
Emelie ♥
Mikaela ♥
Emelie ♥
Emelie ♥
Mikaela ♥
Emelie ♥
EMELIE ♥
MIKAELA ♥
Emelie ♥

Visst är dom vackra? ♥

Nu ska jag packa ihop smågrejer som behövs tills imorgon, sminket och sånt! Sen går jag till pappa igen, fixar allt jag kan ikväll och sover där. Går upp i hyffsad tid imorgon och tar en dusch och fixar iordning allt. Vid 3 kommer söta Felicia och hjälper mig och de andra flickorna kommer vid 5. Detta kommer bli en jättemysig nyårsafton ♥

GLÖM INTE att du fortfarande kan ställa frågor till mig i frågesstunden, jag svara på dom ikväll/inatt innan jag somnar.

Ha det bäst sötnosar!
PUSSS


Jag har den bästa familjen som finns ♥

Hej sötnos!

Nu känner jag att jag bara vill somna och sova i en sisådär 100 år, så att man kan vakna när all skit som finns har försvunnit och man slipper må dåligt och allt sånt... För just nu känner jag att jag inte orkar med allt längre. Jag lyssnar på sorglig musik, kollar på bilder på sånt som jag saknar och på sånt jag önskar jag hade. Varför gör vi sånt här egentligen? När vi kan vara glada över det vi har.

Jag ska vara jätteglad och nöjd med mitt liv. Jag har en underbar familj. Mina föräldrar skildes när jag var lite mer än 3 år, så jag har inga minnen från hur det var när mamma och pappa bodde i samma hus. Det känns både skönt och hemskt. Skönt på det sättet att jag inte vet hur det kändes, och hur det inte är nu. Hemskt på det sättet att jag inte har några minnen från deras år tillsammans. Även fast jag har levt med skilda föräldrar i största delen av mitt liv så är jag lycklig, för jag har dom bästa föräldrarna som finns. Min mamma ställer upp för mig i vått och torrt, och jag kan prata med henne om allt. Min pappa är den bästa mannen som finns och han sliter och försöker räcka till överrallt. Han är bäst. Jag älskar min pappa och min mamma obeskrivligt mycket. Min storebror är min storebror. Egentligen behöver jag inte skriva mer, vi bråkar nästan jämt. Men det är ju syskonkärlek, och jag vet; att om jag får det svårt så finns han där och stöttar och hjälper mig. Jag är så stolt över min familj. Pappa har gift sig. Först när dom berättade det så blev jag superglad. Sen sa pappa att han hade bjudit mamma och hennes sambo på bröllopet, och för mig lät det helt naturligt eftersom de är såpass bra vänner. Men sedan när jag tänkte efter, så kom jag på: Hur ska mamma klara detta? Hur ska hon kunna se sin ex-man, pappan till hennes barn gifta sig med en annan kvinna? Hur ska hon kunna se på, när han lover henne hans eviga kärlek, som han en gång i tiden lovade mamma? Hur ska hon klara det? Då blev jag arg på pappa. Hur kunde han göra såhär? Hur kan han lova evig kärlen igen? Den lovade han ju till mamma. Men sen tänkte jag efter igen. Mamma och pappa skilde sig, för de älskade inte varandra längre. Då borde ju pappa ha sin kärlek kvar, så nu har han gett den till sin nya fru. Självklart kändes det konstigt att gå ner för altaret på min pappas bröllop och se min mamma stå i bänkarna och titta på mig och le. Då började jag gråta. Jag vet inte om det var för att jag var glad över att pappa skulle gifta sig, eller om det var för att mamma skulle varit bruden. Jag vet faktiskt inte. För jag hann inte tänka efter. Men nu kan jag känna att det var blandade känslor. Men jag är glad att pappa gifte sig, för hans fru är uunderbar. Hon är den mamman jag skulle haft om jag inte hade min mamma. Det där lät hemskt, jag vet. Men det känns nästan så. Hon är underbar och jag älskar henne. Hon har även en son, han fyller 10 år i mars. Han har blivit som en lillebror för mig. Jag tar hand om honom, tjafsar med honom och jag älskar honom. Precis som en lillebror. Sen har jag ju även min fantastiska moster och hennes familj. Jag tänker inte skriva om dom nu, för det skulle bli en dubbelt så lång text. Men min moster är den kvinnan jag ser upp till i mitt liv. Hon är min förebild. Jag älskar henne obeskrivligt mycket och jag vet att hon ställer upp för mig och hjälper mig, vad som än händer i mitt liv. Hon är en helt obeskrivligt bra kvinna, mamma och moster. Hennes son, min kusin, är den jag älskar mest på hela jorden. Han är 4 år, snart 5, och han är mitt hjärta. Han är mitt liv, han är  mitt allt. Jag kan inte fatta hur jag kunde leva 10 hela år utan honom. Men, under den tiden hade jag ju min moster och nöja mig med sålänge. Jag älskar min familj och min släkt. Det är en helt underbar känsla att veta att jag har ganska många som älskar mig på riktigt, och som alltid finns där för mig och jag behöver hjälp, eller bara någon att krama när orden inte kan komma fram. Efter en del svåra tider med familjen, så finns min moster där. Jag kan bara titta på henne och hon förstår hur jag mår. Det är underbart. För ibland kan jag inte ens prata, för då kommer tårarna sprutandes. Då kramar hon mig och säger ingentingt. Det är just det jag behöver.

JAG ÄLSKAR MIN FAMILJ ♥

Nu ska jag sova, jag skriver om andra underbara personer i mitt liv nästa vecka :)

PUSS ♥

♥ Förlåt...

... för kass uppdatering! :(
Men jag åkte till Emelie & Mikaela ganska tidigt igår, och sedan funkade inte deras internet och jag har ingen såndär "dongel" med modernt internet... Men jag ska skaffa det!

Jag åkte till E&M runt halv 10 igår morse, ´vi möttes upp ich åkte in till stan. Där gick vi och kollade lite överallt, och jag köpte min snygga kavaj från gina som jag har velat ha hur länge som helst! Så nu har jag den äntligen ;)
Jag fixade min klocka och vi köpte annsiktsmask och en annan grej... Det är som ett spray som man sprayar på benen och sen drar man en liten gummiskrapa på benen, det är alltså som att raka benen, men  kanske lättare? Någon som har provat det? Var det bra/lätt?

V
i åkte hem från stan runt 12 någon gång och åt lite mat, fixade oss och åkte in till stan igen och kollade på bio! Göta Kanal 3, haha! Den var riktigt bra faktiskt. Riktigt rolig, lite sorlig och mycket spännande! En braaaa film :)
När vi kom hem åt vi tacos och kollade på Kid Svensk. Mias film, man märker hur längesedan det var! Hon var ju så liten och söt där... Och självklart är hon jättesöt nu med :) haha!


Jag lockade Emelies hår och vi kollade på en film till, den hetter Material Girls eller något sånt, en ganska bra film faktiskt. När klockan var runt ett på natten så bestämde vi oss för att jag skulle fota E&M, så då gjorde vi det, haha! Jag hade med min systemkameran, så det var bara att sätta igång!

Idag vaknade vi lite innan 11, låg kvar i sängen en liten stund och sen åt vi frukost. Packade ihop mina väskor och lite sånt. Pappa hämtade mig vid halv två, så jag åkte hem till honom och Heléne gjorde mina naglar! :)
Så nu har jag fina naglar inför nyår :D ♥

När mina naglar var klara så kollade jag på ett avsnitt OTH, sen gick jag hem till mamma igen. Tog en lång skön dusch och åt god mat; LaX! :) Det gillar vi.
Sen hade även min klänning från ellos kommit, så jag provade den... Och jag o mamma beslutade att jag ska behålla den, så kan jag ha den på kalas och sånt :) Och eftersom jag är en sådan underbar dotter så betalade mamma den åt mig :D Tack mamma

Nu ska jag sätta mig och ladda in alla bilder som jag tog på E&M, det ska bli riktigt kul eftersom dom är så fina att ta kort på! :)

Imorgon blir det upp i tid och åka och handla med pappa. Ska handla allt inför nyår... Nu längtar jag! :)

HA DET BÄST,
så hörs vi senare!

PUSSS ♥


Emelie & Mikaela snart! ♥

Hej sötnosar! :)

Nu sitter jag här och klockan är knappr 9 på morgonen (!!!) ! Detta känns inte som mig, haha... Men nu är jag uppe, och ska åka till Emelie & Mikaela om ca en halvtimma :) ♥

Mormor kör mig till dom, så åker vi in till stan vid 10 så att vi är där tidigt. Sen åker vi nog hem och äter och fixar iordning oss, sedan blir det stan igen och kolla bio! Göta Kanal 3 :) Jag har sett 1:an & 2:an och jag tyckte verklgien om dom, så nu ska vi kolla in 3:an också ;)

Vad ska du göra idag? :) ♥

Nu ska jag fixa iordning mig, om ni har tid och jag har tur så får ni en bild på dagens outfit,
ha det super sålänge :)

( GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN, Ni har fram till onsdag efter middag på er! )

PUSSSSS ♥

FRÅGESTUND! :D ♥


Mina talanger i Paint är underbara! Tycker du inte det? haha! ;)


Nu kör vi igång med en FRÅGESTUND! :)
Fråga alla möjliga frågor, jag svara på allt (
om frågan inte är för personlig ) !

Ni har fram till onsdag kväll att fråga, så tipsa dina vänner om detta och fråga massa roliga frågor så får ni en massa rolig fakta om mig! ;D

Och kom ihåg;
Det finns inga dumma frågor, bara dumma svar!

PUSSSSS


Segaste dagen i mitt liv ?

Godmorgon!
Eller ja, för mig är det morgon och för en andra är det väl middag? ;)

Jag sov fram till klockan var ca 11, somnade då om i ca en timma till. Då kom pappa in och sa att han och Rickard ( min storebror ) åker och köper en tv till han också, haha. Men jag somnade om igen, och vaknade när klockan var ungefär två... Mamma ringde och frågade vad jag gjorde och när jag kommer till henne ikväll...

Jag låg kvar i sängen en bra stund, satte på "Notting Hill" Min absoluta favorit-film! Love it! ;) ♥

Gick upp och hämtade min popcorn-skål sen igår kväll och mumsade i mig dom sista popcornen som fanns kvar, haha! Jag älskar popcorn när dom har legat framme i en dag typ, då är dom sega och goda ;) haha!

 

I alla fall, Niklas var vaken så han kom in till mig och kollade klart filmen :) Mys, mys, mys!

Sedan dess har jag hunnit äta ett ägg, borstat tänderna, skrivit ut lite bilder och bäddat sängen! Visst är jag duktig? ;)

 

Nu ska jag bar ta och städa i ordning lite i mitt rum, sedan tror jag att jag ska ta och göra ett pepparkakshus! Haha, visst är jag rolig som gör det nu efter jul... Men då kan vi ta och äta upp det på nyårsafton ;)

Nu längtar jaf verkligen till nyår, för jag har planerat mat och lite sånt... Ska fixa en bra musik-lista också! Om DU har någon bra Spotify-lista, så skicka den gärna! ( [email protected] )

 

Så, det var nog det jag ville säga... Om ni är snälla och komenterar lite bättre så lovar jag att uppdatera bättre! Så, it's you're choice!

 

Ha det bäst,

så hörs vi senare!
Jag igår kväll ;) ♥

PUSSSSSSSSSS ♥


Mina Julbilder 2009 ♥

Här kommer mina bilder från min jul!

JULAFTON:
Började hemma hos pappa & fortsatte hos mormor & morfar


Alexander ( min "halvlillebror" ) blev glad för sin julklapp ;)

Mina presentkort jag fick på morgonen! ( 100kr film, naglar, 200kr Kicks, & en platt-tv! )

Våran fina julgran! :)

Julmaten hos mormor! ♥
Min lilla sötnos äter en skumtomte och fånar sig ;) ♥

Skrållan öppnar paket! ♥
♥ MINA JULKLAPPAR! ♥
Min underbara klocka som jag hade önskat mig! :D ♥
Ris á la malta, JAG ÄLSKAR DET! ♥
Paketen som vi hade till julklappsracet ;)
_________________________________________________________________________________


JULDAGEN:
Denna dagen började lite för sent hemma hos pappa, sedan åkte vi till farmor & farfar! :) ♥


God Jul! ♥
Jag & Alex pyntade lite pepparkakor,  min
Jag & Alex "pyntade" pepparkakor med glasyr, mina E.M.D-pepparkakor blev ju finast! ;) ♥
Mina andra pepparkakor! :)
RICKY! Farmor&Farfars hund :) ♥
Julmat hos farmor! :D ♥
Mina julklappar! :D ♥
Min VictoriaBeckham parfym+lotion!Gulligt set med tvål+lotion! :)
Jag, Julen 2009 :) ♥
Detta var min jul-outfit för julen 2009! :)
Vad tycker du? ♥

Nu SKA jag verkligen sova,
får ta och leta upp någon halvintressant film som man kan somna till ;)

Hoppas ni har det bra så uppdaterar jag mer imorgon!

En grej till bara; JAG SAKNAR MIN BÄSTA VÄN! ♥

PUSSSSSSSSSSSS ♥


Busan & Tuffsan ♥

Tog en liten brejk från matlagningen och hittade till min kära dator,
jag vet att jag lovade er bilder från julafton, men just nu har vi lite främmat!
Så om jag orkar/hinner innan jag somnar så är det klart ni får det! :)

Jag ville bara slänga in 2 bilder på min übersöta katter! ♥

Dom är lite mer än ett halvår och den vita heter Busan & den mörka heter Tuffsan, gulligt va? :)

Busan


Tuffsan

Busan

Tuffsan

Visst är dom fina?
Det roliga är att dom är systrar ( från samma kull! ) och är inte alls lika, den ena är ljus och korthårig och den andra är mörk och långhårig...
Precis som jag och min bror ;)
hahah!

PUSSSS ♥


Annan dag jul, ny tv! ♥

Hej snygging! :) ♥

Jag somnade efter 5 inatt!!! Eller, man kanske säger i morses eftersom det var morgon... Jag gick upp vid 9, så man kan säga att jag är ganska trött nu... Fast egentligen är jag inte så trött, bara hungrig! Men jag tror jag kommer bli trött ikväll, så jag ska försöka lägga mig i tid!

Nu när jag äntligen får äta godis igen ( jag har haft godis-fritt år! ) så passade jag på att köpa "kina-puffar", nivet sånna små rispuffar typ med choklad på. Jag älskar dom och har inte ätit dom på över 1 år så jag kände att det var dags nu ;)

I morse gick jag och pappa upp och åt frukost, skinkmacka med Nisses senap! Mums! Sedan började jag fixa iordning mig och pappa gick ut och skottade med gräsklipparen (?) haha, så vi åkte när klockan var runt  10. Åkte direkt till NetOnNet och köpte en ny platt-TV till mig! :D Det blev en 32 tun "Andersson" Så nu blir det mysigt att kunna ligga kvar i sängen och kolla på film, istället för att behöva gå till vardagsrummet hela tiden ;)


Nu är klockan halv 2 och jag ska snart åka till min moster, där är det kalkon som gäller!

Vi hörs senare, och idag lovar jag er att ni ska få se bilder från min jul! :)

PUSSS ♥


JUL, JUL, STRÅLANDE JUL ♥

Hej sötnos!

Först och främst; förlåt för sämst uppdatering! Men när det är jul har man ju fullt upp med släkt oxh paket, så då vill man ju inte vara oförskämd att sitta vid datan hela tiden, hehe ;)

I alla fall så har min jul varit underbar! För jag har den bääästa släkten som finns! :) ♥
Jag fick;
- Pengar
- Presentkort på Gina 500,-
- Presentkort på naglar
- Presentkort på filmer
- En platt-tv! (
eller, jag och pappa ska köpa en imorgon!)
- Massa söta strumpor
- Benvärmare
- Tröja
- Laila Bagge - armband,
SUPERFINT! ♥
- Klocka
- El-tandborste
- Tops (?) Hahaha!
- Flourtabletter, haha!
- Victoria Beckham - parfym + lotion
- Någon söt tvål och lotion  + handduk
- Björn Borg - trosor


Jag TROR det var allt, men det finns säkert något litet jag har glömt, men det hoppas jag inte.
Jag har tagit en massa massa bilder med pappas kamera, men nu är jag så trött, så dom kommer imorgon! :)


Imorgon är den annandag jul och då blir det upp till moster och äta kalkon! Det är verkligen supergott, så det längtar jag till!

Jag är i alla fall så gryyyymt glad över alla paket jag fick, så TACK till alla! ♥

Nu ska jag lägga mig framför tv:n och kolla på "Girls of the Playboy-mansion" innan jag somnar, för imorgon ska jag upp tidigt och in o köpa platt-tv till mig! :D


Vi hörs senare,

HUR HAR ERAN JUL VARIT! :) ♥


PUSSS ♥


♥ JULAFTON IMORGON! ♥

HEEEEJ! :D

Vet ni vad? Imorgon är det JULAFTON!
Jag kan faktiskt inte förstå det, jag har inte fått den riktiga julkänslan än, får hoppas den kommer ikväll när jag är hos "halvsyster" Malin :) ♥

Idag vaknade jag första gånen vid 8 av att mobilen ringde alarm, somnade om i ca en timma till, och somnade EN GÅNG TILL, så jag vaknade kvart i 10! Jag skulle vara hos mamma lite efter 10, så jag fick skynda mig, men jag hann!
Vi åkte ner till Bollebygd och köpte grejerna som jag behövde, och en julklapp till Heléne från Alexander. :)

Nu sitter jag hemma hos pappa, med Johan! :) Vi ska gå till mamma om några minuter, byta om där och ikväll, eller vid klockan 4 så ska vi åka hem till min "halvstorasyster" Malin och hennes familj, hennes syster och hennes familj. Det ska bli riktigt mysigt! ♥

Jag har inte träffat dom på ett bra tag, jag har inte ens varit hemma hos Malin och Andreas! Så vi ska dit och äta god mat och mysa, och byta lite julklappar!
Ikväll/inatt kommer Niklas! :) ♥

Skriver KANSKE mer ikväll, beroende på om jag får tillbaka min data eller inte...

Dagens fråga:
VAD VILL DU ATT JAG SKA SKRIVA MER/MINDRE OM I BLOGGEN? :) ♥


God Jul! ;) ♥

♥ PUSSSSSSSSSS ♥

Godnatt! ♥

Nu sitter jag i min säng och har lånat Helénes data lite snabbt igen, men ska sova nu!
Det blir att gå upp i tid imorgon och åka med mamma och köpa ddet där lilla sista, som julklappar till katterna och hunden :) och julklappsrace grejer till Mikaela & Felicia.

Idag har det inte hänt mycket alls, jag har tagit en låååååång skön dusch och gjort annsiktsmask och smörjat in mig i en god lotion! :) Nu känner man sig fräsh inför julen!

När jag låt framför tv:n och zappade igenom kanalerna så fastnade jag framför z-tv där dom visade "Veckans hitvarning!" och jag brukar inte tycka dom låtarna är bra, men idag har jag blivit kär! ♥
John Mayer - Who says.

Jag brukar inte gilla denna sortens musik, men nu är jag head-over-heels inloved med denna låt! ♥ Plus att han är ju snygg? ;)
Jag visste knappt vem han var innan han hamnade på löpsedlarna i handlingarna om han och Jennifer Anistons förhållande. Jag är ett stort fan av Aniston, och jag älskar vad hon gör och hon är en av mina kvinliga förebilder. Men under denna tiden så stod jag ju på Anistons sida, eftersom han verkade vara värsta svinet mot henne, och jag har fortfarande lite svårt för honom. Han verkar ju inte som värsta svärmors-drömmer direkt. Men jag ska nog lära mig att gilla honom ;)

I alla fall, nu ska jag SOVAAAA, men innan jag somnar så ska jag slänga in musikvideon på "Who says", låten som jag har lyssnat på MINST 20 gånger idag, vad tycker du? :)


PUSSSSSSSSSSSS ♥

jag önskar att du var det första jag såg när jag vaknade

Dan' före dan' före dopparedan' ;)

Eller det är väl något sånt idag va? :)

Tänk er, om 2 dagar är det julafton! För mig är det min favoritdag på hela året! Dom flesta kanske tycker att det är roligare att ha sin födelsedag och få massa paket, men jag tycker det är roligare att få paket, men också få ge paket.
Jag älskar att se minen på t.ex mamma när hon öppnar sin julklapp, hon blir ju alltid lika glad!
Det är nog det en mamma har som uppgift, att bli lika glad om det vore en resa till Italien eller ett handgjort litet kort. Men ändå så tror jag att en mamma uppskattar vad som helst som hon får från sitt/sina barn, det är ju gjort med kärlek!

Idag vaknade jag runt 12 igen, av att Alex kommer inspringades i mitt rum med min telefon (!?) och ropar "DET RINGER!!!!" Haha, så jag svarade och det var mamma. Vi bestämde att jag skulle förlja med henne och köpa de sista grejerna inför jul imorgon. :)

Idag har jag INGENTING planerat, och det känns väldigt skönt faktiskt.
Det enda som jag måste göra, det är att tvätta håret och ta en låååång varm dusch! :) Kanske göra annsiktsmask också...? ;) vi får se hur det blir!

Nu är det så att pappa har tagit min dator!
Argh! Han tar den bara för att jag glömde stänga av den när jag somnade igår... Vilken anledning va? Så nu känner jag mig handikappad och helt lost! Jag tror inte att en förälder förstår hur mycket en dator eller mobil betyder för oss, jag menar; där finns ju hela våra liv! Vi har msn, bloggar, bilddagboken och alla kompisar! Usch, jag HATAR när han gör såhär!
Så nu sitter jag vid Helénes data(pappas fru) och skriver detta. Men nu ska jag fixa lite mat åt mig och lilleman, vi hörs senare om jag får tillgång till dator!


Jag hittade en gammal bild på mig på Helénes data!
Den är ca 2½ år gammal, haha, har jag förändrats? ;)

Ha det bra,
PUSSSSSSSSSSSSSS ♥

Min dag! ;)

Go' kväll!

Min dag har varit superhärlig, först en mysig dag med bästa vännen på stan, sen komma hem, och baa ta det lugnt :)
I stan letade vi efter klänning till mig, eftersom det var så mycket strul med den från Ellos...  Efter vääääldigt mycket letade, och kollat i massa butiker så hittade jag en klänning på Åhlens. Det blev en enkel svart, som bara kostade 299kr, med 100kr rabatt! Så det blev en billig men söt klänning, så jag är nöjd :)
Jag hittar inte laddaren till min kamera, och min mobil tar superkassa bilder så jag letade upp en bild på åhlens hemsida, men det fanns bara i röd, men den jag köpte var svart! :)


Jag har också önskat mig en supermysig och fin kofta från Åhlens av mamma, såhär ser den ut:

Fin va? :)

Efter vi hittade min klänning, så gick vi till Espresso House och Tova köpte en Frapino med vanlijsmak, HERREJESUS VAD GOTT DET VAR! Jag köpte en varm choklad med marsmallows och grädde på, men nästa gång jag åker tdit så ska jag ha en Frapino! :D
Vi tog bussen hem tio över fem, och pratade om allt möjligt på bussen, om snygga killar och om vänner. Det var riktigt mysigt, jag har saknat dig hjärtat! <3

Kom hem lite innan klockan sex, gick hem till mamma och visade klänningen och hämtade lite grejer. Sen gick jag hem till pappa, satte mig vid datan lite och gjorde lite mer varm choklad, haha! Jag har blivit riktigt beroende av det, jag älskar det och dricker det året om, men på vinter dricker jag det jämt! Jag ÄLSKAR det! :)
Drack min varma choklad och började fixa mat, gjorde köttfärssås och spagehtti.
Åt mat och kollade på "Anna Ankas jul", och det är det konstigaste programmet som någonsin gått på tv! Hon är ju sjuk i huvudet, men jaja, det är ju bra tv ;)


Efter det gick dom andra och lade sig, jag satt kvar och kollade runt lite på kanalerna, och fastade på 3:an! Det hette "Välkommen hem - En sång för hemlösa". Det handlade om E.M.D's låt "Välkommen hem" och vad den inebär. Den handlar om att alla hemlösa förtjänar ett hem och sånt, det var ett gripande program och jag älskar vad dom gör för folket.

Jag älskar E.M.D, det gör jag verkligen, på alla sätt! Både musiken som är underbar, att dom är så j*vla snygga och att dom gör sånna bra saker för alla. Vad tycker du?


Nu ska jag kolla lite mer på tv och sedan sova, blir en mysig dag hemma imorgon tror jag.

Avslutar detta inlägget med en bild på snyggingarna;



PUSSSSSSSSSS <3





tell me why,
does it hurt so bad?
tell me why,
does it make me mad?


Hemma igen, supermysig dag! ♥

Hej igen! :)

Nu är jag hemma från en supermysig dag i stan med Tova! :) ♥
Vi tog bussen så att vi var i stan vid klockan två, började med at gå till Tovas mammas jobb, för Tova behövde pengar, haha!
Just nu står jag och lagar mat i köket och har med mig datan och lyssnar på spotify ;)

Har kommit in i en "Glee-"period nu, jag ÄLSKAR programet och musiken!
Min favorti-låt just nu är "Don't stop believin'",
den är helt underbar!

Nu måste jag fixa maten, skriver mer senare,


Jag och min söta katt Busan, just nu! :) ♥

PUSS! ♥


God morgon!
Eller nu kanske det var förmiddag, haha! :)

Vaknade för ca 2 timmar sedan, men somnade om lite igen, visst är jag duktig? (:
I alla fall, nu ska jag slänga i mig något litet till frukost, sen blir det att fixa iordning mig i mitt svarta hår... ;)
Men jag gillar det faktiskt lite, samtidigt som jag känner mig som en häxa ? hahaha!

Har messat med Tovali lite nu på morgonen, vi bestämde att vi ska ta nästa buss till stan och att hon ska betala med sms, för hon har inget busskort, ;)

Jag ska leta efter någon snygg klänning, eftersom den superfina som jag beställde från Ellos som skulle varit här i tsdags (den 15e) fortfarande inte har kommit! Och dom på Ellos sa att den stod i väntee-listan, så det kommer om 5 -7 dagar! Då blir man ju inte lite förbannad va? Eftersom jag skulle haft den på avslutningen i fredags, men det sket sig ju, och då tänkte jag att jag kunde ha den på julafton, men nejnej! Den kommer KANSKE  tills nyår, så jag ska se om jag hittar någon annan idag, så avbeställer jag den från Ellos, någon som vet någon bra butik med fina (hyffsat billiga) klänningar? :)


Bara för att jag är så bääääst så slänger jag inte lite bilder på mitt hår och en på min fina Tova! :) ♥

 


Ursäkta håret, men har precis vaknat, ;)

Håret se kanske inte så svart ut på bild, men i verkligeheten är det blaaack!


Min supervackara bästa vän
Tova Plogell! ♥
Bilderna är ifrån i sommras när jag fotade henne! :)

Visst är hon fin? :) ♥

Vi hörs mer när jag har kommit hem igen,
PUSS PÅ ER BABES! ♥


FÄRGAT HÅRET! :)

Hej,
vet inte om jag ska säga godnatt eller godmorgon... Klockan är snart 03:00 och jag har inte lagt mig än! Eller jo, jag har faktiskt lagt mig i sängen, men inte somnat... Så jag får nog ta och sätta på ett avsnitt vänner och försöka sova :)

Förlåt för kass uppdatering, jag måste verkligen skärpa mig! Men vårat itnernet är lite vajsing här hemma, så det funkar bara ibland (?) ! Det är verkligen jättestörande, så får hoppas att det fixar sig snart :)

Igår var det konfa-lördag, så grymt kul var det! Haha, en av ledarna frågar Felix som är i mitt lag; "Om du fick förändra en sak i världen, vad skulle det vara då?" Felix svarar: "MER SNÖ!" Haha, bästa komentaren! Om man ortser från galsyr som stelnar, Felix röra och elvisp. Haha, okej, kanske bara jag, Sofia, Mika, Max och Felix som fattar, men hade Du fattat hade du skrattat! Lovar! ;D
På konfan var det julklappsrace som gällde, och duktig som jag är så glömmer jag mitt paket hemma, eftersom jag var ganska stressad! Men som tur var hade Agnes (en av ledarna ) ett exktra paket, så jag kunde vara med! :)
Det slutade med att jag fick innebandybollar, men jag bytte dom med Felix, så han fick dom och jag fick skumtomtar! :) Mums, jag längtar verkligen till torsdag när jag får äta godis! Men jag kommer nog äta så mycket så jag spyr... Haha, önska mig lycka till? (:

Idag har det inte hänt mycker... Eftersom jag var uppe rikigt sent igårkväll också så vaknade jag inte försen klockan var lite innan tolv av att mamma väckte mig, gick upp och åt frukost (snarare lunch!) Tog på mig lite kläder, och slog in de sista julklapparna! Sen åt vi god mat, julkorv som i har gjort och sedan gick vi upp till moster och Johan för en fika. Supermysigt! :) ♥

Gick hem och packade det sista, pratade lite med mamma ocg gav henne en stor kram, sedan begav jag mig till pappa. Kom hem till pappa och skulle burit in mina väskor från brorsans bil, men jag fastade på mitt rum, haha! Min nya FRIDA-tidning hade kommit, och det stod om E.M.D, så jag fastnade! Haha, men Du måste ju erkänna att Erik, Mattias och Danny är dom snyggaste svenska killarna? :D ♥ Mattias är ju ändå snyggast, och ni har väl inte missat att han är med i Let's dance? ;)

( Och jag har kommit på att på en av mina 2 röda väggar så ska jag skriva E.M.D med stoooora vita bokstäver, snyggt va? ;D )

När jag hade läst klart om E.M.D gick jag och fixade mina väskor, sen satte jag mig framför tv:n med pappa, saknar de gamla vanliga tiderna med dig, du är den bästa som finns! ♥ Vi kollade på "Anna Ankas jul" Hon är ju SJUK I HUVUDET rent ut sagt.. Eller vad tycker du?

 

När vi hade gjort det var det dags för färgning av mitt hår! :D Det skulle bli mörkt sametsbrunt, men det blev typ svart! Så jag får se hur jag trivs i det, just nu känns det ganska okej.. Lite ovant bara... Bilder kommer imorgon, har inte hunnit ta något kort ännu!

Men nu MÅSTE jag sova, för imorogn (idag!) ska jag till stan med min älskade vän Tova, ♥
Jag har saknat henne så obeskrivligt mycket, usch! Det är hemskt att vara ifrån sin bästa vän, på alla sätt.
Men imorgon kör vi, hela dagen med varandra, bättre kan det inte bli? :D ♥

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS! ♥


Konfa-lördag!

God morgon, eller förmiddag! :)

Nu har jag duschat, och ska fixa iordning mig, snart kommer Mikaela och jag ska åka med henne till Sjömarken, för det är konfa-lördag där. Det betyder att alla vi som konfimerar oss i Olsfors & Sjömarken träffas en lördag i månade och har "läslördag", vi har lektioner och lekar. Det är superkul, :)

Nu ska jag hitta något att ha på mig, blåsa håret och sminka mig! :)
OCH HITTA MINA KONFA-GREJER! :s

skriver mer ikväll,
efter jag har färgat håret! :D

PUSSSSSSSSSSSSSS

Sover hos Linda ♥

Hej babes!

Nu sitter jag i sängen hos min söta Linda, vi har hunnit äta Ben&Jerry's-glass och kollat på Bonde söker fru, JA, vi är coola! :D

Jag kom hit någon gång vid 7-tiden, vi började med att ha "JULAFTON", som vi har varje år! Eller ja, vi hade det förra året, och vi har det nu! Men vi kommer ha det tills vi dör, så man kan ju säga så ;)

Jag fick i alla fall det FINASTE halsbandet! ♥
Bilder kommer i slutet :)

Linda fick ett halsband med en blomma på och en fotoram med kort på oss i! Hon fick typ likadana saker förra året med, haha! Bra fantasi jag har va? ;)

Men hon sa att hon gillade det i alla fall, så det får jag väl lite på! :)

 

Nu ska jag snart sluta skriva och vi ska fixa iordning oss, borsta tänderna och sånt. Sedan ska vi kolla på "PS I love you. " Den bästa filemn som finns typ, romantisk, rolig och jävligt sorglig, allt på en och samma gång! Eller asså, det händer ju inte samtidigt, mendet är i samma film! :D Linda har inte sett den än, men jag har nästan berättat allt redan, haha!

Imorgon är det äntligen dags för skolavslutning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D ♥
Jag ska dansaaaaaaa ♥
Och jag och Olivia ska göra både ett solo och ett "hopp", så vi får hålla tummarna och hoppas det funkar!

Men min klänning som jag beställde från ellos.se har inte kommit! Den skulle ha kommit i tisdags egentligen, så nu kan jag inte ha den på avslutningen.. Man blir bara liiiiiite jävligt förbannad på dom då! Har den inte kommit innan julafton så ska jag typ kräva pengar tillbaka eller något, haha!

Här kommer lite bilder, mer får ni läsa på Lindas blogg!

Såhär fint hade hon rimmat på min julklapp! :)


Halsbandet Linda fick av mig! :)


Det SUPERFINA halsbandet som jag fick av Linda! ♥


Fotoramen som Linda fick av mig! ♥


Linda som TOMTEN!

Jag som TOMTEN! Med mitt supersnygga paket som Linda hade fixat,
hon hade satt på klistermärken med Zac Efron på, haha! Hon vet verkligen vad jag gillar! :D ♥


Nu ska vi kola film och nana, upp tidigt imorgon!
Ha det bäst snyggingar!

PUSSSSS ♥


Åker till Linda snaaaart! ♥

Hej sötnos,
ska bara skriva lite snabbt..

Skolan idag var faktiskt härlig! Först matteprov, gick väl ganska bra sedan hade vi daaaans! ♥
Vi övade på dansen massa gånger, och på hoppet i slutet och allt... Om någon filmar så kanske det kommer upp ett klipp ;)

I alla fall, övade på dansen, gick och hade "idrott" som bestod av att sitta och spela kort i datasalen ? Haha, men jag och Linda hade jättekul!

SKRIVER MER SENARE IKVÄLL,
nu ska jag duscha och sedan åker jag till min Linda! :)

PUSSSSS ♥

God Morgon ♥

Nu håller jag på att göra mig iordning, ska skynda mig lite för min buss går och ca 10-15 minuter, så jag ska sminka mig snabbt och sen springa ut!

När jag kommer hem ska jag packa, gå till mormor och göra julkorv, och sedan åker jag och sover hos min Linda! :) ♥

Btw; jag är med i Lindas tomtetävling!

Visst är jAg duktig på att rita? HAHAHAHA!

vi hörs senare,
PUSS ♥

8 dagar kvar! :) ♥

Hej sötnos! ♥

Idag är det 8 dagar kvar till julafton, iiiish! Jag längtar! :)
Någon mer som längtar? haha!
¨
I alla fall, dagen i skolan var helt okej, första lektionen hade vi spanska så jag & Jonathan redovisade vårat arbete om Chile, det gick väl helt okej...
Sen hade vi bild, och Karolina & Linda gjorde väldigt fina handmålningar, haha! Dom dränkte händerna i färg och sedan kladdade dom det lite här och var... Och så målade vi MASSA roliga slarv/kladd jul-kort och grejer, love you girls! Ni är bääst! ♥

Men innan engelskan så började jag få riktigt ont i magen (m-värk), så gick och hämtade tabletter hos syster Gun.. Men dom hjälpte inte, pinade mig igenom engelskan som bara bestod av att kolla på film, men sedan åkte jag hem.
Jag somnade till lite på bussen, men som tur var vaknade jag till typ 2 minuter innan jag skkulle av ;)
Gick hem och la mig i sängen, åt en god julgodis och kollade på vänner. Passade även på att kolla på Paradie Hotel, eftersom jag har missat så GRYMT många avsnitt...

Sen somnade jag och vaknade för några miinuter sedan,
nu kom mamma hem så vi ska ta en snabbsväng till stan och köpa de sista julklapparna!

Skriver mer när vi har kommit hem,
PUSS ♥

Det ska stå någon rubrik här...

Goder afton!

Nu ligger jag i sängen och ska sova och tänkte köra ett bloggar-fast-jag-egentligen-ska-sova-inlägg! :)
Nu har vi äntligen internet hemma, så jag kommer kunna blogga som vanligt nu igen, jippi!

Idag efter skolan gick jag hem till mormor, och vi bakade pepparkakor! Det är som en tradition att vi gör det varje år, det är faktist riktigt mysigt! Och dom vi bakade i år blev mycket godare än vanligt...
Gick hem när klockan var runt sex, och började skriva massa julkort med mamma, för man måste posta dom imon! Så vi skrev adressen på alla, och la dem i ett stort kuvert eller vad man ska kalla det.
Efter det gick jag ner till mitt rum och packade upp det sista som var kvar.

Mamma lagade mat, så vi åt och sedan slog jag och mamma in julklappar! :) Vi hann inte med alla, men det är i alla fall en början!

Imorgon ska jag och mamma åka till stan direkt efter skolan, jag måste köpa julklappar till Karolina & Linda. Har inte hunnit göra det än, så fixar något imorgon! :)

Nu ska jagverkligen sova,
vi hörs imorgon! :)

PUSS ♥

I skolan!

Hej babes!

Nu sitter jag i skolan igen...
Flyttade tillbaka till gamla huset igår kväll... Usch vad jobbigt det var! :(
Men nu är det gjort och jag sover på en madrass på golvet i mitt gamla rum. Haha, mysigt värre!

Visst hade Linda gästbloggat fint? :)
Men jag var tvungen att ta bort en bild, den var ju hemsk! Haha, men jag ska nog ge igen någon gång..

Jaja, jag ville bara säga att jag kommer inte kunna blogga så mycket för vi har inget internet hemme än, och kommer nog inte få det på ett tag... :(
Men jag kommer bligga i skolan och Linda kommer få blogga åt mig, haha ;)

Nu ska jag fortsätta jobba på här, har no-prov om en timma, om ekologi! Det tråkigaste som finns, men det ör bara att bita ihop! Bara 3 dagar kvar i skolan, sen är det looooooooooooooov!

Hörs senare, PUSS! <3

Gästblogg!

Hej hej, detta är Linda som skriver, alltså en gästbloggare, woho! ^^

Jag sitter hemma hos mig, och Frida är... tja.. det vet jag inte. Antingen påväg hem, eller redan hemma, eller så sitter hon vid datorn och väntar på att jag ska skriva klart... Who knows med Frida, hon gör ju lite allt möjligt lite när som helst, haha.
Jag vet att du just nu sitter med ett leénde på läpparna Frida, när du läser detta. Och nu ler du mer, och mer, och nu ramlar du ner på golvet och gråter av skratt, har jag inte rätt?

JAG OCH FRIDA SKA TILL ENGLAND, BRIGHTON SOMMARLOVET 2010, OHJÄÄ!

Det komemr bli sååååå bäst! ♥

Hm, nu vet jag inte vad jag ska skriva mera.. Frida hade fina kläder idag! :) haha,
en svart hög kjol, vitt linne under, och en svart kofta över, och svarta tights, supersött!

Frida älskar att skratta, för dom som inte visste det... ^^
Hennes bästa vänner är JAG! Haha och Karro, och säkert några fler. ;) men jag är ändå bäst, det vet ju alla? Hahah oftast... ibland.. vissa dagar..

 

Nu ska jag kolla till min egen blogg, så där får ni också kolla:)

Här kommer några bilder jag hittat på Frida och mig. ♥ ( brukar kalla Frida för frajdej, HAHAH!)


Frida när hon var liten, SÖÖÖÖT VA???? :)


Frida runt 08-09, sötnos, min sötnos!


Hahah, jag som gästbloggar... that's me.. ^^


PUSSSSSSSSSSS PÅ DAJ FRIDA HEDBERG, LÖV JU!


YES!

Hej babes!

Nu är jag här igen, tillbaka till blogg.se!
Nu ska jag och Linda fixa iordning så att den blir snyyyyygg! :)

PUSS :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0